Maten som smakar hav
Överallt på ön finner man kärleken till maten. Och eftersom Gotland ligger som det ligger har ön behållit sin lokala särprägel i högre grad än på fastlandet. För den som vill pröva rökeriets smaker på plats i den lilla hamnen, håller rökeriet sin butik och genuina fiskekrog öppet öns alla årstider.
   Här kan du komponera din egen tallrik med delikatesser från havet. Har du tur är den nyrökta fisken fortfarande ljummen. Vi serverar dessutom gästernas favoriter som stående rätter och våra klassiker. Välj bland Rökeriets fisksoppa, varmrökt lax med romsås och kokt färskpotatis, kallrökt lax med dillstuvad potatis och laxsås, stekt strömming med ramslökskräm och potatismos eller rökeriets räklåda med kokta och rökta räkor, aioli, smör och bröd.
   Beställer gör du i kassan där du också får det du vill dricka och sedan blir du serverad läckerheterna vid bordet, inne eller ute och med utsikt över viken.

Vill du handla med dig en bit av Katthammarsvik, hittar du hela vårt sortiment i butiken.

Krogens och butikens öppettider 2017

Januari: Semesterstängt & sommarlov.

Vi öppnar upp för året på Fredag den 17/2 och har då som vanligt helgöppet fredagar, lördagar samt söndagar.

17 Februari - 26 Mars: Fredagar 11-19, Lördagar 11-19
samt Söndagar 11-17.

26 Mars - 1 Oktober: Öppet dagligen!
Söndag - Torsdag: 11:00-17:00, Fredag - Lördag: 11:00-19:00.
Som vanligt tar vi ej bordsreservationer utan det bara att komma! Öppettiderna gäller både fiskbutiken och fiskrestaurangen.
Varmt välkomna!


2 Oktober - 20 November: Fredagar 11-19, Lördagar 11-19
samt Söndagar 11-17.

December: Julbord (26/11-18/12) med fokus på fisk och våra delikatesser.
Under december månad (alla fyra adventhelger, 26/11-18/12) dukar vi upp en härlig buffé av våra delikatesser som hör julen till. Självklart myser ni med glögg en stund före maten vid braskaminen och naturligtvis finns det både revbenspjäll och julskinka på vår buffé även om julfisk och julsill är i fokus.
Boka bord via mail eller tel. 0498-523 79.
Varmt välkomna hälsar Ullis med personal!