Maten som smakar hav
Överallt på ön finner man kärleken till maten. Och eftersom Gotland ligger som det ligger har ön behållit sin lokala särprägel i högre grad än på fastlandet. För den som vill pröva rökeriets smaker på plats i den lilla hamnen, håller rökeriet sin butik och genuina fiskekrog öppet öns alla årstider.
   Här kan du komponera din egen tallrik med delikatesser från havet. Har du tur är den nyrökta fisken fortfarande ljummen. Vi serverar dessutom gästernas favoriter som stående rätter och våra klassiker. Välj bland Rökeriets fisksoppa, varmrökt lax med romsås och kokt färskpotatis, kallrökt lax med dillstuvad potatis och laxsås, stekt strömming med ramslökskräm och potatismos eller rökeriets räklåda med kokta och rökta räkor, aioli, smör och bröd.
   Beställer gör du i kassan där du också får det du vill dricka och sedan blir du serverad läckerheterna vid bordet, inne eller ute och med utsikt över viken.

Vill du handla med dig en bit av Katthammarsvik, hittar du hela vårt sortiment i butiken.

Krogens och butikens öppettider 2014

Januari: Semesterstängt.

Vi öppnar upp för året på Alla Hjärtans Dag, fredagen den 14/2 och har då som vanligt helgöppet fredagar, lördagar samt söndagar.

14 Februari - 31 Mars: Fredagar 11-19, Lördagar 11-19
samt Söndagar 11-17.

1 April - 28 September: Öppet dagligen!

O.B.S. - Abonnerat lördag den 22/11, då pappa Kjellis fyller 70 år!
Öppet som vanligt söndag 23/11 11-17.

29 September - 28 November: Fredagar 11-19, Lördagar 11-19
samt Söndagar 11-17.

December: Julbord med fokus på fisk och våra delikatesser.
Under december månad dukar vi upp en härlig buffé av våra delikatesser som hör julen till. Självklart myser ni med glögg en stund före maten vid braskaminen och naturligtvis finns det både revbenspjäll och julskinka på vår buffé även om julfisk och julsill är i fokus.

Som vanligt tar vi ej bordsbeställningar (gäller ej julbuffé) utan det är bara att komma!

Varmt välkomna hälsar Ullis med personal!